Husk nu at vælge det rigtige webhotel!

Det rigtig webhotel

Du står måske og skal i gang med at oprette en hjemmeside eller på andre måde etablere dig selv online. Første skridt på vejen er selvfølgelig at finde et domæne, der er ledigt. For mange kan det være en kamp i sig selv, da vi i 2019 oplever, at de fleste gode og nemme domænenavne er optaget eller købt for længst. Derfor kan det nogle gange være nødvendigt at være kreativ eller finde på et unikt navn til sin side, som er nemt for brugerne at huske. Så langt, så godt. Nu kommer valget af webhotel:

3 ting du skal huske, når du vælger webhotel:

  1. Du skal kunne stole 100% på webhotellet

Tillid er en af de vigtigste ting i forbindelse med valg af webhotel. Hele din side kommer til at ligge i deres hænder, og det er derfor vigtigt, at du finder nogen, du kan være 100% sikker på ikke vil forråde dig og lukke siden ned i utide. Samtidig er det i den forbindelse super vigtigt at have en back-up af hele din hjemmeside, fordi hvis webhotellet ender med at trække stikket for din side, skal du kunne bygge den op igen hurtigt på et nyt webhotel. Det er før set sager i USA, hvor webhoteller ikke har gjort deres arbejde ordentligt, og i nogle tilfælde er hjemmesider blevet snydt og lukket ned af deres webhotel, fordi konkurrerende sider har bestukket eller presset deres webhotel til at trække stikket. Undgå dette og find et webhotel, der har fået gode anmeldelser af andre brugere.

  1. Det skal kunne betale sig

På nuværende tidspunkt ved du måske ikke, hvor længe du vil have din hjemmeside kørende. Det kan være, det blot er et projekt, du vil brugte et par måneder på, eller det kan være, du vil lave en webshop, der skal køre i mange år. Lige meget hvad, så bliver det ikke gratis. Faktisk kan det ende med at løbe op i store summer, hvis du skal have den kørende i lang tid. Husk derfor altid at sammenligne priser webhotellerne i mellem.

  1. God kundeservice

Når webhotellet står med hele din hjemmeside mellem hænderne, er det essentielt, at du kan få fat i dem hurtigt, hvis der sker noget. Det kan for eksempel være, hvis din hjemmeside bliver hacket, eller at du får brug for at lukke den ned med det samme. Sørg derfor for at dit webhotel har en direkte hotline, du kan kontakte dem på døgnet rundt. I sådanne tilfælde handler det om at kunne reagere hurtigt, og det dur derfor ikke, hvis dit webhotel er 3-5 arbejdsdage om at svare på emails, hvis det altså brænder på lige nu.

Jeg håber, du er blevet klogere af denne artikel. Hvis du har disse tre råd i baghovedet, er du klar til at vælge din nye webhotel herinde: https://findwebhotel.nu/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *