Guide

Guide – Sådan anvender du bredbåndfinder.dk

Bredbåndfinder.dk er en gratis forbrugerportal der hjælper dig med at vælge det billigste bredbånd. Her er en lille guide til hvordan du gør:

1. Vælg dit download- og upload hastighed

Som det første skal du, for at finde det bedste og billigste bredbånd for dig, angive din ønskede download- og upload hastighed. Dette gøres vha. dropdown valgmulighederne i toppen af siden. Heroppe har du også mulighed for at angive din ønskede månedspris. Baseret på dine ønsker bliver du matchet med de billigste bredbånd.

2. Vælg et bredbånd

Når du har angivet din download- og upload hastighed, skal du som det næste klikke dig videre fra vores side, for at bestille et nyt bredbånd. Dette gør du ved at klikke på den store “Bestil” knap. Har du brug for flere oplysninger omkring bredbåndet finder du det på internetudbyderens egen hjemmeside, som vi her vil viderestille dig til.

3. Bestil bredbånd på internetudbyderens hjemmeside

Når du har klikket dig videre er det tid til at bestille dit nye bredbånd på internetudbyderens egen hjemmeside. Her skal du angive personlige oplysninger omkring dig selv og din bopæl og ikke mindst logge ind via dit NemID. Du har vil her efterfølgende skulle følge informationer, som internetudbyderen henviser til.

Rul til toppen