Internetudbydere

I Danmark er der rigtig mange internetudbydere, og det kan være svært for dig at vælge den rigtige. Vi hjælper dig, så du kan vælge den rette løsning, der passer til dine behov og din økonomi.

Liste over internetudbydere i Danmark

For at gøre det nemmere for dig har vi her udarbejdet en liste over de danske internetudbydere. Det giver dig et nemt, hurtigt og overskueligt overblik over markedet.

Mange internetudbydere hjælper dig

Trods det kan virke forvirrende med et stort udvalg, så gør det kun godt for dig. For det første giver det dig muligheden for at finde en løsning, der passer specifikt til dig og dine behov. Men derudover skaber det også konkurrence, når der er flere internetudbydere på markedet. Og konkurrence betyder, at de enkelte internetudbydere må stramme sig an for at få nye eller beholde kunder. Helt kort betyder det, at du får bedre produkter til bedre priser. Og det er da fantastisk, ikke? En undersøgelse, som har analyseret den danske kundeloyalitet blandt internetudbydere, kårer en vinder. Det blev Waoo, som scorede hele 66 loyalitetspoint ud af 100. Den nærmeste konkurrent, som kom på andenpladsen, var Oister, som fik 61 loyalitetspoint. Nederst er Telia. De har kun formået at få 44 point, hvilket tildeler dem en sidsteplads i undersøgelsen. På den andensidste plads kommer TDC. De har formået at få tildelt 48 point ud af 100. Eksperter peget på, at Waoos sejr skyldes, at de har valgt at fokusere på en løsning, der er fremtidssikret – nemlig fiber. Fiber giver nemlig stabile og utrolig hurtige forbindelser, hvilket gør det til et utroligt populært valgt blandt de danske forbrugere. Derfor vandt 3 Mobil også den undersøgelse, der undersøgte stabiliteten i forbindelsen. Her fik de 80 point ud af 100, som dog er en lille nedgang fra 2014, hvor de fik 82 point. Du har nu fået et overblik over de danske internetudbydere. Og det gør vi at hjælpe dig. Vi ønsker nemlig at hjælpe dig med at vælge den internetudbyder, som passer til din livsstil, dit arbejde, dine behov og ikke mindst din økonomi. [/col_inner] [/row_inner]
Rul til toppen