Om os

Om bredbåndfinder

Bredbåndfinder.dk er en dansk hjemmeside, som hjælper danske forbruger med at få et overblik over de billigste bredbånd på markedet. Vi sammenligner alle bredbånds priser fra en lang række populære internetudbydere. Du kender sikkert at stå i den situation gerne at vil skifte internetudbyder, men kan ikke rigtig danne et overblik over de mange valgmuligheder. Hos Bredbåndfinder.dk kan du sammenligne en lang række populære bredbånd og finde det bedste til lige netop dit behov.

Hvordan fungerer Bredbåndfinder?

Når internetudbyderne tilbyder dig et billigt bredbånd for at få dig til at vælge dem frem for de andre konkurrenter, skal du være opmærksom på, at der oftest ligger nogle skjulte omkostninger. Tilbydes du eksempelvis et godt tilbud på 299 kroner, vil du i de fleste tilfælde skulle betale en oprettelse på eksempelvis 299 kroner.

Bredbåndfinder har vi sammenlignet en lang række bredbånd priser uden at ligge skjul på skjulte omkostninger. Du kan via vores “sammenlign bredbånd priser” danne dig et overblik over hvilke bredbånd der i virkligheden er de billigeste.

Rul til toppen